Se fură pe rupte pădurea în Borşa. Un tânăr de 29 de ani din localitate s-a „FRIPT”

Se fură pe rupte pădurea în Borşa. Un tânăr de 29 de ani din localitate s-a „FRIPT”

Ieri, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi despre faptul că în zona fondului forestier Gutinul mai multe persoane taie fără drept, arbori de esență fag.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Aşadar, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au fost identificaţi doi tineri de 33 şi 35 de ani din Baia Sprie care au recunoscut că au tăiat mai multe bucăți de lemn dintr-un arbore de esență fag urmând să le transporte la domiciliul lor.

Poliţiştii au luat măsura confiscării materialului lemnos, în cantitate de 3,138 mc, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Baia Sprie.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier

Totodată, azi-noapte, în jurul orei 01.20, poliţiştii din Borşa au oprit pentru control un autocamion care transporta material lemnos. La volanul acestuia, poliţiştii au identificat un tânăr de 29 de ani din Borşa. În urma controlului efectuat poliţiştii au stabilit faptul că, cantitatea de material lemnos de 10,35 mc, înscrisă în avizul de însoţire nu corespunde cu cantitatea de material lemnos transportată, existând o diferenţă de 7 mc.

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 7 mc cherestea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.