Se fură pe rupte pădurea în județul Maramureș. Vezi cum se fură şi se distruge pădurea …

În perioada 03-04 martie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și studenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza″ din București aflaţi în practică, au acționat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic pe raza judeţului Maramureş.

Poliţiştii au verificat trei agenți economici din municipiul Baia Mare şi comuna Budeşti cu privire la modul în care respectă normele referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infraţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.Totodată au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.000 de lei. De asemenea, au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a cantității totale de 384,79 mc³ materiale lemnoase, cu o valoare totală de peste 67.000 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.