Se fură pe rupte pădurea la Vişeu de Sus

Plemne1oliţiştii din Vişeu de Sus au acţionat  pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe raza de competenţă.

 În perioada 08 – 09 decembrie, poliţiştii au desfăşurat activităţi în zona de responsabilitate pentru protejarea fondul forestier prin prevenirea tăierilor şi transporturilor ilegale de material lemnos şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor  care comit ilegalităţi în domeniul silvic.

Astfel, au fost controlate mai multe autovehicule şi căruţe care transportau material lemnos pe raza oraşului Vişeu de Sus. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat abateri ce au fost sancţionate cu amenzi  în valoare de  aproximativ 5 000 de lei.

 

Pe strada Bogdan Vodă din oraş, poliţiştii au oprit pentru control un autocamion la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că şoferul transporta lemn de esenţă răşinoase, pentru care nu deţinea documentele legale de provenienţă şi transport.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2 000 de lei iar lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Vişeu de Sus.

 

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.