Se intâmplă ceva CIUDAT cu apartamentele vechi! Piaţa este bulversată

Valorile apartamentelor noi și vechi din Bucureşti au fost majorate pentru acest an în grila notarilor, arată datele publice analizate de Economica. Aceste valori sunt orientative pentru stabilirea onorariilor notarilor, dar şi pentru plata impozitelor pe tranzacţiile imobiliare mai mari de 450.000 de lei.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Valorile apartamentelor cu două camere, confort I, construite după 2011 şi aflate la etajele intermediare (1-4) au fost majorate cu doar 1% pentru acest an, asta după ce în 2018 creșterea a fost de 2,5%, potrivit datelor analizate de ECONOMICA.NET pentru 42 de zone din București.

Pentru apartamentele vechi a fost aplicată o creștere mai mare, de 4%, după ce anul trecut acestea înregistrau o creștere a valorii de 2%. Pentru realizarea comparaţiei au fost luate în considerare apartamentele cu două camere de la etajele intermediare (1-4), confort I, din blocurile construite în perioada 1978-1997 şi după 2011-prezent. Valorile sunt exprimate în euro.

Sursa: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.