Se întâmplă pe 17 APRILIE: Marte RETROGRAD, fenomenul care îţi poate SCHIMBA VIAŢA

zodieCunoşti deja efectele lui Mercur retrograd asupra vieţii, fiind o perioadă în care totul se întoarce cu susul în jos şi nimic nu funcţionează conform planului. Ce se întâmplă, însă, când Marte este retrograd, începând cu data de 17 aprilie anul acesta?

Odată la doi ani, Marte intră în mişcare retrogradă, aşa cum se va întâmpla începând cu 17 aprilie şi până pe 29 iunie 2016.

Ce trebuie să ai în vedere în această perioadă? Când Marte este retrograd, nativii trebuie să se gândească de două ori înainte să acţioneze, pentru că planeta va avea tendinţa de a scădea nivelul de energie vitală şi de a scoate la iveală frustrări.

NU este perioada potrivită pentru a te angaja într-o relaţie sexuală, indiferent de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Fiindcă energia vitală este scăzută, când Marte este retrograd, se recomandă evitarea oricărui tip de nou început, fie el pe plan personal sau profesional.

5 lucruri pe care să NU le faci când Marte este retrograd:

1. Nu te certa

Marte, planeta războiului, schimbă regulile jocului în această perioadă şi astfel, începând cu 17 aprilie, cei care declanşează un conflict sunt, de regulă, cei care pierd!

2. Nu programa o intervenţie chirurgicală

Citeste mai mult pe feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.