Se schimbă tot! Adevărul despre bijuteriile, oasele și dinții din butoiul găsit în curtea lui Dincă…..

Un fochist de la Crematoriul Vitan-Bârzești a explicat ce se întâmplă și dacă mai rămân urme după incendierea unui corp uman. Mai poate fi identificată, fără drept de apel, acea victimă?

„În timpul incinerării, temperatura ajunge la 900-1000 de grade. Cuptorul se preîncălzește, cu 15-20 de minute înainte de incinerare, la o temperatură de minim 650 de grade. Arderea durează între o oră jumătate și două ore”, a explicat Emilian Niculescu, fochist la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La sfârșitul unei incinerări efectuate în condiții de crematoriu, din cuptor se scot doar oase calcinate.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

„După o incinerare completă rămân fragmente mai mici sau mai mari. În cazul oaselor mai groase, fragmente mai mari, zdrobite. Culoarea oaselor calcinate complet este un gri deschis, aproape de alb, iar cenușa este un gri foarte deschis”, a continuat acesta.

În butoiul plin cu oase din curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite și câteva bijuterii, unele dintre ele aparținând Alexandrei Măceșanu. Ar fi putut acestea rămâne intacte în urma arderii cadavrului adolescentei?

„La o temperatură așa mare, se lichefiază și aurul și argintul. Ar fi exclus să scoatem bijuteriile întregi”, a explicat Emilian Niculescu.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.