Secretul pe care nu ţi-l spune nimeni despre abonamentele “nelimitate”

asa-ar-putea-sa-arate-iphone-7-imagine-superbe-cu-urmatorul-telefon-al-celor-de-la-appleDeşi avem abonamente cu beneficii nelimitate, românii sunt totuşi cumpătaţi când vine vorba de telefonul mobil.

„Conform celor mai recente date statistice prelucrate de Autoritate, utilizatorul mediu de telefonie mobilă și internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consumă lunar 155 MB trafic de internet mobil, trimite 72 de SMS-uri naționale (dintre care 64 în rețea proprie și 8 în afara rețelei) și vorbește în medie 202 minute în rețea (din care 201 către mobil și 1 către fix) și 47 de minute în afara rețelei (din care 40 către mobil și 7 către fix)”, au declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanții Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Potrivit acestora, utilizatorul mediu de telefonie fixă vorbește lunar 45 de minute în rețea și 32 de minute în afara rețelei.

Aplicația Veritel, lansată de ANCOM acum aproape doi ani, include 3 profiluri pre-stabilite, bazate pe datele statistice referitoare la consumul de servicii de comunicații electronice din România în anul 2014, introduse pentru a le ușura utilizatorilor configurarea ofertei căutate.

Pentru a afla cu exactitate care este cea mai potrivită ofertă telecom pentru nevoile proprii de comunicare, utilizatorii Veritel.ro își pot configura ei înșiși consumul mediu lunar, plecând sau nu de la aceste profiluri predefinite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.