Secția Păpuși „Mititelu” prezintă spectacolul Domnul de Ciocolată – Miercuri, 11.06.2014, ora 09.30

teatruMiercuri, 11.06.2014, ora 09.30, vă invităm la spectacolul pentru copii „Domnul de Ciocolată”, care se va juca la Sala Teatrului de Păpuși. 

Domnul de Ciocolată este o incursiune în universul oniric al copiilor, unde toate dorinţele devin realitate! Însă, uneori, visurile se pot transforma în coşmaruri! O fetiţă, ca oricare alta, Ana, îşi doreşte mai mult ca orice să se desfete numai cu dulciuri, chiar dacă bunicul ei o sfătuieşte să mănânce şi fructe, şi legume! După ce, în vis, micuţa alintată ajunge în împărăţia dulciurilor condusă de Domnul de Ciocolată şi se întâlneşte cu tot felul de personaje dulci: Turta Dulce, Vata de Zahăr, Gogoaşa uriaşă, Îngheţata etc., Ana se convinge că excesele nu-ţi fac decât rău, şi că vorba bunicului: trebuie să existe o măsură în toate, este foarte adevărată, iar Spanacul, Tomatele, Căpşuna ajung din duşmani (aşa cum îi cum îi considera ea la început) prieteni de nădejde!

Distribuţia: Camelia Strat (Ana)

♦ Felix Arţuche (Bunicul, Domnul de Ciocolată)

♦ Irina Oţoiu (Morcovul, Bomboana Lunguiaţă, Clătita)

Vlad Crişan (Mărul, Spanacul, Tortul Diplomat)

♦ Liliana Voş(Căpşuna, Vata de Zahăr, Îngheţata pe băţ)

♦ Ruxandra Lăzărescu(Gogonelele, Turta Dulce)

♦  Sonia Codorean  (Gogoasa, Cozonacul).

Regia artistică: Oana Leahu

♦  Design:  Gavril Costache Siriteanu

♦ Muzica: Călin Ionce

♦ Coregrafia: Ruxandra Lăzărescu

Toate decorurile și costumele sunt executate în atelierele Teatrului Municipal: croitorie bărbați: Zenovia Bucșa, Cristian Goga; croitorie femei: Szabo Gyongyi, Emilia Chifor; atelier tâmplărie: Vasile Dănuț Bozântan; atelier lăcătușerie: Ioan Hozaș.

Prețul unui bilet este de 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.