Ședință inedită la Consiliul Local Sighetu Marmației. La strigarea catalogului edilii au lipsit „motivat”!video

Ședință inedită la Consiliul Local Sighetu Marmației. La strigarea catalogului edilii au lipsit „motivat”!video

Ieri, 29.11.2018, a avut loc ședința ordinară  de Consiliu Local al Municipiului Sighetu Marmației. Deși consilierii adunați au fost statutari, totuși la strigarea catalogului cei doi edili, primarul și viceprimarul , au fost trecuți absenți motivat.

La începutul ședinței intervenția consilierului local PNL, av. Onița Ivașcu Daniela a fost una de respect și dragoste față de neam și țară. A solicitat ca înainte de începerea lucrărilor colegii consilieri să aducă un mic respect față de ceea ce s-a întâmplat acum 100 de ani la Alba Iulia, prin  intonarea Imnului Național al României, Desteapta-te române.

“Pentru că suntem statutari în formulă completă de a vota proiectele de hotărâre trecute pe ordinea de zi , aș avea o propunere către colegii consilieri înainte de a intra în dezbatere , pentru că suntem cu două zile înainte de 1 Decembrie, suntem în an Centenar, din respect pentru cei 1228 de delegați care s-au aflat acum 100 de ani la Alba Iulia, propun să începem în plenul Consiliului Local cu un moment de reculegere și cu intonarea Imnului României . Cred că putem arăta un pic de respect pentru ceea ce s-a întâmplat acum 100 de ani.”, a menționat consilierul local, Daniela Onița Ivașcu.

Ședința de Consiliu Local Sighetu – Marmației.29.11.2018

Publicată de Daniela Onița-Ivașcu pe Joi, 29 Noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.