ULUITOR!!! ŞEF de POLIŢIE , SNOPIT în BĂTAIE de un INTERLOP într-o parcare!

politist_batut, arges, interlopi

Şeful de la Investigaţii Criminale din Poliţia Curtea de Argeş a fost bătut de un interlop pe care îl cerceta într-un dosar de furt.
Poliţistul a fost internat la spitalul din Curtea de Argeş, apoi transferat la Spitalul Judeţean, pentru că rănile erau grave.

Poliţistul patrula cu alţi doi colegi. Incidentul a avut loc într-o parcare. S-au întâlnit cu doi interlopi care şi-au adus aminte că au avut de-a face cu ceva timp în urmă cu şeful de la Investigaţii Criminale într-un dosar.

Caz halucinant într-un spital din România. Un doctor i-a tăiat gâtul unui coleg din spital cu bisturiul

S-a iscat astfel o ceartă între poliţişti şi interlopi în urma căreia şeful de la Serviciul de Investigaţii Criminale a fost bătut crunt. A fost deschis un dosar penal pentru ultraj, iar în funcţie de numărul zilelor de apitalizare se va decide ce se va întâmpla cu agresorii, scrie Digi24.ro. Conform noului Cod Penal, agresorii riscă între 4 luni şi 2 ani de închisoare.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. …sigur ca interlopul va lua pedeapsa minima de 4 luni si va iesi dupa 2 luni pentru buna purtare sau ca va edita un manual „Cum sa batzi un politist”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.