Şef din Poliţie, înregistrat în timp ce făcea un lucru scandalos! Subalternilor nu le-a venit să creadă

Un şef din Poliţia Română a fost înregistrat în timp ce îşi făcea colegii cu ou şi cu oţet şi îi ameninţa că, dacă nu îşi fac norma la amenzi, vor zbura din sistem.

Miliţia se întoarce, încet, dar sigur! Când noua generaţie de poliţişti încă mai spera la schimbări în bine, unii şefi oferă nişte duşuri reci, ca să se trezească la realitate. „La Secţia 12, nu dau libere şi schimburi decât sifoanelor. Dacă e să comentezi ceva, te bagă pedestru. Scot în teren Logan-uri de MAI ruginite şi care nu corespund tehnic. Dacă nu aducem multe persoane legitimate sau hoţi, ne dă afară. Ameninţă că ne bagă în cercetare prealabilă. Trebuie să legitimăm minim 20 de persoane, iar auto – fără număr! Şeful ne jigneşte, ţine instructaje de câte 45 de minute în fiecare zi, ca să ţipe la noi că nu îi prindem hoţi. Se aude pe înregistrare! Există un grup de WhatsApp, unde sunt prelucrate date cu caracter personal. Au ieşit 8-9 persoane din grup, pentru a nu participa la asemenea fapte, iar şeful a ameninţat că îi dă afară, că acela este un grup oficial, obligatoriu. Se folosesc de noua promotie…

Pentru ca nu au experienta, sa-i biciuiasca sa alerge pe strada. Ameninta ca ii da afara, ca nu iau examenul de tutela. Ca sa bage frica in ei. Pun presiune psihica pe ei. Şi Doamne, fereşte sa mai moara cineva cum a murit Mihai Constantin, parca, de la judiciar, in urma unui infarct. Ne fac de rusine cand vin jandarmi sau de alte sectii. Ca suntem morti, că n-avem ce cauta in politie, ca suntem prosti, incapabili… Seful de schimb e folosit nu sa coordoneze, ci sa vaneze oamenii in teren. Planificarea este afisata cu o zi inainte. Nu ne putem planifica nimic, pentru ca nu avem de unde sa stim cum ne-ar putea băga. Sunt multe înregistrări, folosiți-vă de ele şi scăpaţi-ne de ei, că aştia ne omoară cu zile!“, este mesajul disperat trimis de un poliţist Sindicatului Diamantul.

Sursa: spynews.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.