Șeful de promoție al Masterului Profesional din cadrul Academiei de Poliției este un maramureșean care activează în cadrul I.P.J. Maramureș

Începând cu data de 22 iulie 2023, corpul ofițerilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a întărit cu patru absolvenți ai Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și un absolvent al Masterului Profesional din cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Cei patru absolvenți ai Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș – Biroul de Investigații Criminale Baia Mare, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Maramureș și în orașul Ocna Șugatag.

Cel de-al cincilea ofițer repartizat la I.P.J. Maramureș, din prima promoție a Masterului Profesional din cadrul Academiei de Poliției este fostul șef al Postului de Poliție Comunal Poienile de Sub Munte, actualmente inspector Leordean Ionuț Bogdan. Acesta a absolvit studiile ca șef de promoție, iar acum își continuă activitatea la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, ca ofițer în cadrul Biroului de Investigații Criminale Vișeu de Sus.

În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, conducerea Inspectoratului le urează  ,,felicitări” colegilor și succes în cariera de ofițer de poliție, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.