Semnul că o femeie e dispusă să facă AMOR la prima întâlnire

Sexul la prima întâlnire e o discuţie veche de când lumea şi care împarte opiniile în două. Realitatea arată că proporţiile sunt puţin altfel. Un studiu realizat în Marea Britanie arată faptul că cele mai predispuse femei la o aventură de o noapte sunt femeile mature şi realizate profesional.

Potrivit unui studiu recent, 34% dintre femeile trecute de 30 de ani sunt dispuse să facă sex de la prima întâlnire, spre deosebire de cele cu vârsta cuprinsă între 20 şi 23 de ani, dintre care doar 14% ar ceda din prima.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oamenii de ştiinţă arată că şi cele care îşi înfrânează pornirile prima oară, a două oară cedează mai mult ca sigur, 24% dintre cele care au spus că se abţin se la sex la prima întâlnire susţinând că la a două nu o mai fac.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Aşadar, e mult mai probabil ca o femeie trecută de 35 de ani şi care are deja o carieră frumoasă să cedeze ispitei şi să facă amor de la prima întâlnire.

Şi asta întrucât, spre deosebire de cele de 20 de ani, spre exemplu, acestea sunt mai lipsite de inhibiţii şi nu mai pun accentul pe romantism şi pe perioadele de tatonare. Ştiu ce vor şi atunci acţionează în consecinţă.

Nu este greu pentru nici un barbat sa-si dea seama cand o femeie il place sau vrea sa faca amor cu el. Trebuie sa observi doar felul in care aceasta se comporta in prezenta ta si cat de atenta este la nevoile tale.

Iată câteva semne că își dorește să facă amor cu ține: zâmbește seducător, te atinge tot timpul, îți invadează intimitatea, este mai drăguță cu tine, vrea să te impresioneze cu orice preț.

Sursa: realitatea.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.