SEMNUL DIVIN apărut DEASUPRA CASEI DENISEI Manelista, în ziua înmormântării. Sătenii şi-au făcut cruce. Nu au mai văzut aşa ceva.FOTO

Lacrimi şi durere la Ştefăneşti unde Denisa Răducu este condusă, astăzi, pe ultimul drum. Familia artistei este îngenuncheată de durere, sătenii au venit să îşi ia adio de la artistă, iar cerul a început şi el să o „plângă” pe Denisa. La câteva ore după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a ajuns în casa natală, la Ştefăneşti a început furtuna.

A plouat puternic minute în şir, iar după deasupra casei Deniei cerul s-a luminat. Sătenii s-au închinat imediat ce au privit cerul şi au spus că este un semn divin. „Porţile cerului s-au deschis pentru Denisa”, a spus o vecină.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu este condusă pe ultimul drum, la Ştefăneşti, datul ei natal din judeţul Vâlcea.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.