Senatoarea grevistă Cristiana Anghel, revoltată că parlamentarii trebuie să meargă cu taxiul! Deputatul Cornelia Negruț se declara deranjată ca în avion a fost tratată ”ca un om de rând”

anghelSenatoarea grevistă Cristiana Anghel, revoltată că parlamentarii trebuie să meargă cu taxiul! Deputatul Cornelia Negruț se declara deranjată ca în avion a fost tratată ”ca un om de rând”

Într-o țară aflată în fierbere, care cere dizolvarea Parlamentului, avem două reacții halucinante ale unor persoane care au uitat de unde au plecat și cum au ajuns în Parlamentul României.

Care au plecat spre culmile puterii fiindcă oamenii au crezut că le trimit acolo să îi reprezinte, fiindcă își doreau o schimbare. Senatoarea Anghel a fost învățătoare și a ieșit prima oară în evidență prin greva foamei. Deputatul ”feng shui” Cornelia Negruț a apărut în vizor cu câteva declarații total nepotrivite, ultima fiind cu mai puțin de o lună în urmă, când a remis un comunicat de presă legat de faptul că, în avion, a fost tratată ”ca un om de rând”. Mai mult, deranjată că a fost confundată cu unii dintre cei care azi sunt în stradă, deputatul s-a adresat printr-o interpelare și ministrului Transportului, cerându-i să ”urecheze” TAROM.

Cele două reprezentante în Parlamentul României, ambele reprezentante ALDE, ar putea începe cu o demisie. Nu ar fi una de onoare, fiindcă deja avem prima demisie a unui deputat înregistrată în urma revoltelor de stradă, însă ar fi una bine-venită.

Mai jos, declarațiile senatoarei Cristiana Anghel, respectiv ofuscarea deputatului de Maramureș, Cornelia Negruț.

„S-a ajuns într-un stadiu… Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul. Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.

cornelia-negrut_PC-280x250Cornelia Negruț a explicat, în comunicatul remis: ”La întoarcere, aeronava TAROM care a operat zborul a ajuns cu o întârziere excesivă la Madrid. Aici, în timpul așteptării de circa cinci ore, la care s-au adăugat și cele cinci ore de tranzit, membrele Parlamentului României au beneficiat de un tratament absolut necorespunzător din partea companiei aviatice a statului român. Practic, am fost trimise la un simulacru de restaurant din incinta aeroportului, însă acolo era cu neputință să poți alege ceva decent de mâncare. Mai mult, am fost puse să așteptăm în condiții improprii, cu toate că biletele noastre erau la o clasă mult superioară decât alternativele oferite de TAROM.

În final, pentru ca tacâmul să fie complet, avionul a aterizat luni dimineață în București cu șase ore întârziere, însă ne-am trezit fără bagaje ! Mai mult, la peste 24 de ore de la incident, încă nu am fost informați de companie când ne vom recupera bagajele !

Pe de altă parte, l-am informat pe ministrul Transporturilor că și parlamentarii din teritoriu se confruntă permanent cu mari probleme pe cursele interne ale TAROM, unele dintre acestea întârziind decolarea chiar cu 4-5 ore, așa cum este frecvent cazul zborului Satu Mare-București. Motivul invocat cel mai frecvent este defectarea aeronavelor, însă acest fapt pune în pericol prezența parlamentarilor la lucrările în comisii, ședințele de grup sau de plen. Consider că nu este normal ca atunci când ai un contract ferm cu o instituție care îți asigură un venit fix, sigur și la timp să tratezi aceste servicii la modul superficial”, a conchis deputatul ALDE Cornelia Negruț.

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Doamna senatoare probail traieste pe alta planeta se plinge ca a fost tratata ca un om de rind ,dar noi oamenii de rind cum am fost tratati de senatori din 89 încoace am fost calcati in piciore de sarlatanii din senat sa fie multumita ca nu a calcato cineva pe gît se întreabă oare poporul acesta are din ce traii ,parinti care nu au ce pune pe masa copiilor pacienti care mor in spitale din cauza guvernului corupt si care a distrus aproape in intregime sistemul sanitar .Se plinge ca merge cu taxiul, dar acei copii care merg pe jos kilometri in frig si zapada la scoală doar sa invete carte si Multi probabil nu au cu ce se inbraca sau incalta.Aceste persoane si altele din guvern sau camera sint bolnave minatal si trbuie tratati ca atare la un ospiciu .Daca sint sănătoase sau sanatosi si daca sint corupti si hoti atunci la puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.