Senatorul Ciprian Rogojan ”arată obrazul” PR-ului Consiliului Județean: ”La CJ Maramureş, PR înseamnă doar “Pile şi Relaţii”

ciciSenatorul Ciprian Rogojan ”arată obrazul” PR-ului Consiliului Județean: ”La CJ Maramureş, PR înseamnă doar “Pile şi Relaţii”

Cu puțin timp în urmă, pe conturile de socializare ale senatorului UNPR de Baia Mare, Ciprian Rogojan a apărut o postare care arată că parlamentarul este oarecum deranjat de faptul că, la ”Zilele Maramureșului”, sărbătoare care a stârnit până acu numeroase controverse, organizatorii au uitat să invite tocmai un reprezentant al zonei care, mai mult, este și membru în Comisia de Cultură și Media. ”Pe plaiurile natale se va desfăşura prima ediţie a „Zilelor Maramureşului”, un eveniment organizat de CJ Maramureş. În anii în care trăim, un astfel de eveniment ar trebui să aibă, printre altele, o strategie de organizare şi mult, mult PR. Mă refer la accepţiunea modernă a PR-ului, adică Public Relations. Se pare că la CJ Maramureş se păstrează vechi metehne, iar PR-ul înseamnă doar “Pile şi Relaţii”.

Ca senator de Maramureş, membru în Comisia de Cultură şi Media, ca muzician care a activat mulţi ani în una dintre cele mai de succes formaţii şi am reprezentat România peste hotare, nu am fost invitat. Da, ştiu, multă lume ar spune că mă roade invidia, însă cred că poziţia în care mă aflu şi experienţa artistică pe care am acumulat-o ar fi fost folositoare pentru judeţul pe care îl reprezint în Parlament”, scrie Ciprian Rogojan pe pagina sa personal de Facebook.

 

Senatorul Rogojan: ”Dar cu Paula Selling, Narcisa Suciu sau Adi Sînă ce aveţi?”
Postarea, însă, nu se oprește la atât. Parlamentarul de Baia Mare, care a fost ani de zile muzician și probabil așa va rămâne mereu, în sufletul său, își continuă întrebările, pertinente de altfel, dorind să afle care este motivul pentru care reprezentanții CJ Maramureș nu s-au gândit să invite, la ”Zilele Maramureșului”, artiști ai zonei, care ar fi fost încântați să aibă un nou motiv pentru a veni acasă. ”Da, domnilor de la CJ Maramureş, pot să va înţeleg de ce nu m-aţi invitat pe mine: politica. Deşi astfel de meschinării nu ar trebui să-şi găsească locul la prima ediţie a „Zilelor Maramureşului”. Şi nici la ediţia 100! Dar cu Paula Selling, Narcisa Suciu sau Adi Sînă ce aveţi? Mai mult, nici maestrul Grigore Leşe, primul cetățean de onoare al Maramureșului, nu a fost invitat!!!
Pe ultima sută de metri, persoane de la CJ Maramureş sau apropiate instituţiei, încearcă să dreagă busuiocul. Greu şi pe alocuri penibil! Programul şi strategia evenimentului trebuiau gândite dinainte, dar a fost mai important să ştii că la prima ediţie a Zilelor Maramureşului ai paradă de maşini, un marş pe biciclete, simpozioane de astronomie, lansări de dicţionare geologice etc. etc. După cum se vede, toate aceste activităţi sunt, în concepţia CJ, relevante pentru identitatea Maramureşului. Chiar aşa?”, își continuă întrebările senatorul Ciprian Rogojan. Întrebări la care, cel mai probabil, nu-i va răspunde nimeni.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.