Senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Desești!

Senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș a participat la hramul Bisericii de lemn din satul Hărnicești, comuna Desești, închinat Nașterii Maicii Domnului.
Totodată, senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Desești.

„Revin cu mare drag la Desești, ori de câte ori am ocazia, iar în Biserica de lemn veche de sute de ani simt întotdeauna că sunt mai aproape de Dumnezeu.
Sunt recunoscător primarului Gheorghe Bohotici și Consiliului Local Desești pentru titlul de Cetățean de Onoare pe care mi l-au oferit. Sunt mândru să fiu cetățean de onoare al Deseștiului, un loc drag sufletului meu, unde am petrecut multe momente frumoase în copilărie, la bunicii din partea mamei.
În calitate de senator de Maramureș, am venit cu măsuri și soluții concrete pentru oamenii din Desești. Prin modificarea Legii sistemului unitar de pensii pe care am inițiat-o, locuitorii din Desești care au trăit cel puțin 30 de ani în localitate se pot pensiona cu doi ani mai devreme, fără penalizare. De asemenea, am depus eforturi pentru a obține finanțarea necesară conservării Bisericii de lemn și mă bucur că demersul nostru a fost unul de succes.
Pentru oamenii minunați din Desești, voi face tot ce pot pentru dezvoltarea acestei comunități de care sunt legat sufletește.”, a transmis senatorul PNL de Maramureș,Cristian-Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.