Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș este noul vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, din cadrul UNBR!

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș afost ales vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, din cadrul UNBR.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor și m-au susținut în această campanie internă. Votul lor mă onorează și mă responsabilizează. Promit să muncesc din greu pentru a justifica încrederea și pentru a aduce beneficii semnificative membrilor Casei de Asigurări a Avocaților. Sunt convins că alături de întreaga echipă aleasă la conducerea Casei de Asigurări a Avocaților vom reuși să apărăm cât mai bine interesele avocaților.
Această poziție reprezintă o recunoaștere a eforturilor și dedicării mele în domeniul juridic și mă motivează să continui să aduc schimbări pozitive în comunitatea avocaților. Îmi propun să mă implic activ în continuare în dezvoltarea și implementarea unor programe și servicii care să răspundă nevoilor și cerințelor avocaților, asigurându-le o protecție adecvată și acces la servicii de calitate.”, a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.