Senatorul Cristian Niculescu Tâgârlaș, PNL Maramureș: interpelare adresată ministrului Educației Naționale , Sorin Cîmpeanu!

Senatorul Cristian Niculescu Tâgârlaș, PNL Maramureș: interpelare adresată ministrului Educației Naționale , Sorin Cîmpeanu!

Sistemul educațional din România se confruntă cu provocări permanente, pornind de la beneficiarii direcți  ai unui   sistem aflat în plină reformă. Senatorul Cristian Niculescu Tâgârlaș caută soluții legislative deoarece lipsa de personal sau existența unui  personal slab pregătit profesional, nu reprezintă soluția pentru un demers educațional de calitate.

“Am înregistrat, astăzi, o interpelare adresată ministrului Educației, dl Sorin Cîmpeanu, prin care am solicitat anularea efectelor produse de un act administrativ în baza căruia a fost redus numărul posturilor din inspectoratele școlare și din alte instituții din subordinea ministerului.

Am solicitat, de asemenea, reînființarea și ocuparea prin concurs, acolo unde este cazul, a posturilor care au fost desființate în cadrul inspectoratelor școlare județene.

Sistemul educațional din România parcurge o etapă dificilă și avem nevoie de oameni calificați care să gestioneze situația actuală.” a menționat  Cristian Niculescu Tâgârlaș, senator PNL de Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.