Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la evenimentul Liga Aleșilor Locali din Maramureș!

Senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș prezent la evenimentul Liga Aleșilor Locali din Maramureș!

„Am participat astăzi la Liga Aleșilor Locali, o bună oportunitate pentru a-i întâlni pe toți aleșii locali liberali din Maramureș și pentru a discuta despre dezvoltarea comunităților locale.
Mitru Leșe, primarul orașului Târgu Lăpuș, a fost reales pentru un nou mandat în fruntea Ligii Aleșilor Locali și merită felicitările noastre pentru modul responsabil în care își face treaba, fiind un model de primar gospodar și implicat.
În Maramureș, aleșii locali liberali sunt implicați în viața comunităților locale, dezvoltă proiecte importante pentru cetățeni și se bucură de respectul acestora. Buna colaborare dintre aleșii locali liberali, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan , și prefectul Rudolf Stauder se vede în ritmul de implementare al proiectelor de dezvoltare a comunităților maramureșene.
În calitate de senator de Maramureș, susțin toate proiectele de dezvoltare locală și desigur sprijin eforturile aleșilor liberali de a aduce bunăstare în comunitățile lor.”, a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian-Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.