Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la evenimentul organizat de Ambasadei României la Paris și a Camerei de Comerț Franco – Română!

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la evenimentul organizat de Ambasadei României la Paris și a Camerei de Comerț Franco – Română, alături de Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și Florin Alexe, deputat în Parlamentul României.

„Am avut onoarea să iau parte la un eveniment important, la invitația Ambasadei României la Paris și a Camerei de Comerț Franco – Română, la o dezbatere pe tema „România- Atractivitate economică, oportunități și provocări pentru investiții”.
Alături de Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și Florin Alexe, deputat în Parlamentul României, am prezentat investitorilor francezi potențialul economic și turistic al județului Maramureș, precum și oportunitățile de investiții pe care județul nostru le are de oferit.
Maramureșul beneficiază de condiții favorabile pentru investiții, de la poziționarea geografică la forța de muncă bine calificată și sprijinul oferit de administrația județeană celor care doresc să investească în județul nostru.
Am încredere că o parte din discuțiile serioase care au avut loc astăzi se vor concretiza în noi locuri de muncă pentru maramureșeni.
La dezbatere au mai participat E.S. Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța, Francois Coste, președintele CCIFER, Adriana Record, director CCIFER și Bogdan Hossu, CEO Wise Finance Solutions.” a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.