Senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș prezent la întâlnirea cu Ministrul Justiției Ulsi Manja în Albania!

Senatorul Cristian-Niculescu Țâgârlaș a participat la discuții utile și constructive în Albania, alături de ministrul Justiției din România, Alina Gorghiu. Împreună, aceștia s-au întâlnit cu ministrul Justiției din Albania, Ulsi Manja, pentru a discuta despre parcursul european al Albaniei și despre expertiza pe care România o poate oferi în procesul de preaderare la Uniunea Europeană.
„Alături de ministra Justiției din țara noastră, Alina Gorghiu, ne-am întâlnit cu ministrul justiției din Albania, Ulsi Manja și am discutat despre parcursul european al Albaniei și despre expertiza pe care o poate oferi țara noastră în procesul de preaderare la UE. De asemenea, am discutat despre colaborarea instituțională între cele două țări pentru combaterea corupției și în lupta împotriva crimei organizate.
Un subiect important pe agenda discuțiilor a fost legat de restituirea casei Iorga, în vederea realizării unui centru cultural româno-albanez și am apreciat deschiderea manifestată de autoritățile albaneze pentru această temă.
Discuții similare am avut și cu ministrul albanez al Afacerilor Interne, Taulant Balla, alături de care am vorbit și despre combaterea traficului de droguri și a traficului de persoane, teme importante pentru guvernele ambelor țări.
Împreună, prin eforturi comune, putem combate aceste fenomene care amenință siguranță cetățenilor și putem construi un viitor mai bun pentru noi toți, în Europa.”, a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian-Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.