Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la la reuniunea Comisiei APCE pentru afaceri juridice și drepturile omului!

În calitate de membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la reuniunea Comisiei APCE pentru afaceri juridice și drepturile omului, ale cărei lucrări s-au desfășurat la Paris.

„Comisia a examinat proiecte de rapoarte și a adoptat proiecte de rezoluție și de recomandare, pe teme precum: combaterea și prevenirea recurgerii excesive și nejustificate la forță de către oamenii legii, respectiv modalități de valorificare a bunurilor confiscate care provin din activități infracționale.
În cadrul comisiei a fost organizată și o audiere dedicată aspectelor juridice și de drepturile omului ale agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei, la care au participat și reprezentanți ai mediului academic și ai Comisiei de la Veneția. Reuniunea comisiei s-a încheiat cu dezbaterea a două proiecte de rapoarte aflate într-o fază incipientă de elaborare: Convenția Europeană a Drepturilor Omului și constituțiile naționale și, respectiv, Pegasus și dispozitive similare de spionaj și supravegherea secretă de stat.” a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.