Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Mult succes întregii echipe TNL Maramureș în realizarea proiectelor și inițiativelor propuse!

„Tinerii liberali maramureșeni și-au ales conducerea pentru următorii patru ani, arătându-ne încă o data ce înseamnă determinarea, spiritul de echipă și valorile comune.
Am participat alături de colegii mei la aceste alegeri importante pentru TNL Maramureș, văzând în acești tineri o comunitate plină de speranță și inițiative lăudabile.
Felicit întreaga echipă de conducere aleasă, în frunte cu Gabriel Ștețco, președintele organizației TNL Maramureș. Acesta are sprijinul și încrederea mea, demonstrându-și de-a lungul timpului abilitățile de coordonare, comunicare și munca în echipă pentru un scop comun.
Voi susține mereu inițiativele acestei echipe dinamice, care a reușit să construiască una din cele mai puternice și unite organizații de tineret din România.
Mult succes întregii echipe TNL Maramureș în realizarea proiectelor și inițiativelor de succes, care vor contribui la modernizarea și dezvoltarea comunității maramureșene.” a transmis senatorul PNL de Maramure;, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.