Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: vot favorabil pentru reprezentantul României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)!

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la ședința Comisiilor juridice reunite în vederea acordării votului pentru candidații de pe lista principală și de pe lista de rezervă pentru funcția de reprezentant al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

„În ședința de astăzi a Comisiilor juridice reunite, am votat favorabil pentru toți candidații de pe lista principală și de pe lista de rezervă pentru funcția de reprezentant al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).
Pe 17 Decembrie 2022, actualul reprezentant al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, doamna judecător Iulia Antoanella Motoc, își va încheia mandatul, iar țara noastră trebuie să vină cu o nouă propunere pentru această poziție onorantă.

Pe lista principală pentru postul care urmează să fie vacant sunt Sebastian Răduleț, Bogdan Iancu și Răzvan Horațiu Radu, iar pe lista de rezervă se află Claudia Jderu și Mihaela Tofan, toți fiind aprobați în prealabil în ședința Guvernului.
Apreciez că toți cei pentru care am dat astăzi un vor favorabil pot ocupa cu cinste funcția de reprezentant al României la CEDO, deoarece sunt oameni competenți, profesioniști respectați și apreciați în lumea justiției.” a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.