Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș , alături de primarii din Maramureș. Azi, 27 februarie, întâlnire de lucru cu primarul comunei Dumbrăvița!

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș , alături de primarii din Maramureș. Azi, 27 februarie, întâlnire de lucru cu primarul comunei Dumbrăvița!

Deși calitatea de senator implică atribuții complexe în Parlament , totuși senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș este alături de autoritățile locale din județ. Azi, 27 februarie 2021, a participat la o întâlnire de lucru împreună cu primarul comunei Dumbrăvița,  la întâlnire a fost prezent și deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe.

“În calitate de senator de Maramureș, pe lângă atribuțiile din Parlament și din comisiile din care fac parte, am numeroase vizite în județ și discuții aplicate cu primarii maramureșeni. Astfel, sunt în permanentă legătură cu oamenii pe care îi reprezint și cunosc exact situația din județ și din fiecare comunitate în parte.

Am avut astăzi o întâlnire cu primarul comunei Dumbrăvița, domnul

Ciceu Felician , împreună cu colegul meu, deputatul Florin-Alexandru Alexe. Am discutat despre proiectele importante pentru continuarea dezvoltării localității: modernizarea drumurilor comunale și a străzilor și extinderea dispensarului uman.

În calitate de senator, voi susține toate planurile pe care primarii le au pentru dezvoltarea și modernizarea localităților din Maramureș.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.