Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș: Bugetul de stat pentru 2021  este un buget axat pe investiții și pe reformă, care are la bază principii economice sănătoase!

Bugetul de stat pentru 2021  este un buget axat pe investiții și pe reformă, care are la bază principii economice sănătoase și care are ca scop redresarea și creșterea economică.
„În bugetul pentru acest an, sunt prevăzute sume suplimentare pentru plata pensiilor și a alocațiilor majorate, precum și sume record pentru proiectele de investiții. Nu vor fi introduse noi taxe și impozite și nici nu vor crește cele existente.
În 2021, veniturile bugetului general consolidat vor fi de peste 364,9 miliarde de lei, în creștere cu 42,4 miliarde de lei față de anul precedent.
În ceea ce privește sănătatea, un domeniu grav afectat de pandemie, Ministerul Sănătății are alocate 11,4 miliarde de lei, mai mult cu 700 de milioane de lei față de anul 2020.
Oamenii trebuie să știe că bugetul care tocmai a fost votat în Parlament este unul al redresării și al creșterii economice, care încurajează investițiile, reforma și dezvoltarea.” a menționat senatorul PNL , Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.