Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș este noul președinte al Comisiei juridice din Senat

Grupul parlamentar liberal din Senatul României l-a desemnat pe senatorul PNL de Maramureș, avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș să exercite funcția de președinte al Comisiei juridice, una dintre cele mai importante comisii senatoriale permanente. Decizia a fost anunțată în plenul Senatului de liderul  grupului parlamentar PNL, senatorul Daniel Fenechiu.

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș este membru al comisiei juridice de la preluarea mandatului de parlamentar, activitatea și contribuția sa la derularea procedurilor legislative fiind remarcat și apreciat de toți colegii senatori.

,,Mulțumesc pentru încredere colegilor din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, care m-au desemnat să ocup funcția de președinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României. Votul lor mă onorează și mă determină să cresc, cantitativ și calitati, aportul echipei liberale din această importantă  comisie, contribuind astfel la îmbunătățirea procesului legislativ și asigurarea unui climat de colaborare în activitatea de mare responsabilitate ce vizează adoptarea unor legi importante, necesare și așteptate de societatea românească,, a declarat senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș mai deține și funcția de secretar al Comisiei pentru constituționalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.