Senatorul PNL, Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la Congresul Avocaților 2022, 17-18 iunie , București!

În intervalul 17-18 iunie 2022 are loc Congresul Avocaților 2022. Evenimentul se desfășoară la sala RONDA situată la etajul 1 a Hotelului Grand Hotel Bucharest.Tema congresului din acest an este „Avocatura azi. Tendințe și perspective”. Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a fost prezent , în calitate de avocat și senator. La eveniment au participat și maramureșenii Florin Andreicuț Dan Farcaș, Alina Ciolte și Adriana Ștețca.

„Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip astăzi la Congresul Avocaților, un eveniment drag mie, datorită profesiei pe care o practic cu multă pasiune și seriozitate.
În cadrul congresului, am luat cuvântul și am abordat teme importante și de interes alături de corpul profesional al avocaților, evidențiind cele mai relevante aspecte în relațiile inter-instituționale, dar și preocupările față de modernizarea justiției.
Le-am vorbit colegilor mei despre necesitatea unei legislații predictibile, clare și ușor de aplicat în sistemul judiciar din România, dar și despre provocările aduse de inteligența artificială și cum poate aceasta să afecteze drepturile elementare care trebuie respectate în sistemul judiciar.
În cadrul Congresului, am dezbătut de asemenea ultimele evoluții din justiție, alături de colegii mei Florin Andreicuț Dan Farcaș, Alina Ciolte, Adriana Ștețca și de ceilalți participanți la eveniment.” a transmis Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.