Senatorul PNL, Cristian Niculescu Ţâgârlaş : Reziduurile de la fostele galerii miniere sunt în continuare  surse de poluare. Căutăm soluţii viabile pentru păstrarea mediului curat!

Deputatul PNL, Cristian Niculescu Ţâgârlaş : Reziduurile de la fostele galerii miniere sunt în continuare  surse de poluare. Căutăm soluţii viabile pentru păstrarea mediului curat!

Aflat într-o vizită de lucru în zona localităţii Băiuţ, deputatul PNL Maramureş, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, iubitor al naturii ,  a avut o întâlnire de lucru cu primarul comunei , având ca temă principală identificarea de soluţii viabile pentru decontaminarea  zonelor din imediată vecinătate a fostelor galerii miniere, care sunt în continuare surse de puluare pentru mediul înconjurător.

“Băiuț este una dintre cele mai frumoase zone din Maramureș și, totodată, una dintre cele mai poluate, din cauza reziduurilor de la fostele galerii miniere.

Lipsa banilor pentru curățarea locului și nepăsarea se văd la tot pasul: deșeuri periculoase, apă contaminată și mediu înconjurător poluat. Am discutat despre această situație cu viceprimarul din Băiuț, Hollo Iosif, și cu Călin Bota, deputat PNL, și împreună vom găsi soluții pentru a rezolva cât mai rapid problema poluării din zonă.” a menţinat deputatul Cristian Niculescu Ţâgârlaş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.