Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Ţâgârlaş: Declarație politică referitoare la obligațiile statului față de mediul privat!

Senatorul  Cristian Ţâgârlaş este unul dintre cei mai activi parlamentari din formațiunea politică PNL Maramureș , până în prezent a avut 9 intervenții, cea de azi  aduce în plenul Senatului problemele cu care se confruntă  mediul privat,  faptul că societățile private  nu-și încasează banii datorați de stat.

“Astăzi, 24 februarie 2021, am susținut o declarație politică referitoare la importanța creării unui climat economic stabil pentru mediul privat, în contextul în care am primit mai multe solicitări din partea unor companii care sunt nemulțumite de faptul că nu își încasează banii datorați de stat.

Situația actuală cu care se confruntă firmele românești, aceea de a fi în imposibilitatea de a-și recupera datoriile de la stat, le afectează întreaga activitate. Statul trebuie să devină un partener loial și de încredere pentru mediul de afaceri și să își onoreze la timp obligațiile față de companii.

Efectele pozitive ale unei colaborări corecte și loiale între mediul privat și stat vor fi creșterea gradului de conformare a firmelor în ceea ce privește plata datoriile și impozitelor și reducerea evaziunii fiscal.” a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Ţâgârlaş

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.