Senatorul Rogojan confirmă numirea în funcţia de secretar executiv al UNPR pe regiunea de NV!

ciciSenatorul UNPR de Baia Mare, Ciprian Rogojan a confirmat decizia de numire în funcţia de secretar executiv al UNPR pe regiunea de NV. „Am hârtia în mână. Numirea pe care am primit-o de la partid arată că fac parte din Biroul Politic Permanent Naţional, având funcţia de secretar executiv şi sunt responsabil în coordonarea Regiunii de N-V, alături de primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care este vicepreşedinte al regiunii”, a explicat senatorul Ciprian Rogojan.

Întrebat care consideră că ar fi motivele pentru care a fost propus în această funcţie, senatorul Rogojan a declarat: „Cred că este nevoie de un suflu tânăr, iar rezultatele pe care le-am avut până în prezent, în mediul politic mă confirmă şi mă recomandă.

Îmi place ceea ce fac, îmi place munca de teren, iar această nominalizare cred că este o recompensă pentru tot ceea ce am făcut de-a lungul timpului. Consider că am o personalitate puternică, iar în politică niciodată nu am cerut nicio funcţie.

Voi merge în toate cele şase judeţe de care sunt responsabil, respectiv Bihor, Satu Mare, Cluj, Bistriţa Năsăud, Sălaj şi Maramureş, iar rezultatele pe care le voi avea mă vor schimba sau mă vor propulsa”, a precizat senatorul Rogojan.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.