Senatorul USR Dan Ivan a depus o interpelare adresată domnului ministru Barna TÁNCZOS, cerând o parerea avizată de asemenea, cu privire la funcționarea ilegală a rampei de gunoi „Săsar”

În luna februarie a anului 2020, Uniunea Salvați România – Filiala Baia Mare a descoperit că Primăria municipiului, printr-un serviciu al său (SPAU – Serviciul Public Ambient Urban) depozitează deșeuri pe o rampă de gunoi neautorizată. Cu toate că existența gropii de gunoi ilegale este cunoscută de toată lumea, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș nu a luat nicio măsură până la sesizarea depusă de USR Baia Mare.

Cu scopul de a găsi o soluție, Senatorul USR Dan Ivan a depus în data de 24 februarie a acestui an, o interpelare adresată domnului ministru Barna TÁNCZOS, cerând o parerea avizată de asemenea, cu privire la funcționarea ilegală a rampei de gunoi „Săsar” aflată pe strada Europa f.n. din Baia Mare. A fost solicitat un răspuns scris Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor și o verificare din partea Corpului de Control al ministrului. Senatorul insista să găsească pârghii legale pentru a rezolva această problemă care afectează în mod direct băimărenii care locuiesc la o distanță de câteva sute de metri de acest amplasament.

Research: https://www.usr.ro/2020/02/17/primaria-baia-mare-depoziteaza-deseuri-pe-o-rampa-ilegala-institutiile-statului-incearca-sa-ascunda-mizeria-sub-pres/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.