”Serbările Zăpezii” la Borșa cu Smiley, Adda, Naguale feat Kaira și alți artiști consacrați. Vezi când are loc distracția și ce alte surprize pregătesc organizatării!

New Image”Serbările Zăpezii” la Borșa cu Smiley, Adda, Naguale feat Kaira și alți artiști consacrați. Vezi când are loc distracția și ce alte surprize pregătesc organizatării!

 Primaria orașului Borșa, Consiliul Local și Serviciul Cultură organizează, în 13-14 februarie 2016, cea de-a XIII-a ediție a Festivalului „Serbările Zăpezii”. Respectând tradiția și încercând ca, de la an la an, să aducă noi nume de senzație pe scenă, primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, alături de viceprimarul Tomoioaga Antonia,  Consiliul Local și Serviciul Cultură se pregătesc pentru a oferi borșenilor, dar și turiștilor care vor alege această stațiune montană din Maramureș, două zile pline de distracție și voie bună. Evenimentul va beneficia de prezența unor artiști de marcă și se va desfășura în Complexul Turistic Borșa, în apropierea pârtiei de schi.

”Pe scenă vor concerta artiști naționali consacrați (Smiley, Adda, Naguale feat. Kaira) ansmbluri și interpreți de muzică populară. Spectacolul va fi unul complex cu întreceri sportive, foc de tabără, coborârea cu torţe si focuri de artificii.
Atmosfera va fi întreținută de Dj Line și Dj Toni Tonini, iar spre seară jocul de lumini și lasere sperăm să încânte spectatorii. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care doresc să petreacă un sfârșit de săptămână complex în activități la Borșa, unde îmbinăm sportul cu buna dispoziție”, a declarat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.