Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures ia atitudine la acuzele primarului interimar al oraşului Cavnic!

Ambulanta1Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures ia atitudine la acuzele primarului interimar al oraşului Cavnic!

Încă din anul 2013  oficialii SJAMM au făcut demersuri pentru înfiinţarea unei noi substaţii de ambuanţă în oraşul Cavnic, acest lucru nu s-a concretizat până în prezent.

Managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, d-na Ligia Micle a declarat : “Noi dorim  şi susţinem înfiinţarea unei substaţii de ambulanţă în oraşul Cavnic, dar pentru concretizarea acestei idei este necesar acordul Ministerului Sănătăţii si MAI(DSU).

Imediat ce vom primi acest acord, vom face efortul financiar pentru angajarea de personal calificat şi achiziţionarea de maşini noi.

Nu înţeleg atitudinea şi comportamentul primarului din Cavnic în privinţa acestui demers.”

Deşi  primarul interimar al oraşului Cavnic, Petruţ Vladimir a purtat discuţii nenumărate cu reprezentanţii instituţiilor responsabile din judeţ , pe această temă, acesta face acuze directe şi nefondate către toţi angajaţii SJAMM, acuze care vizează nivelul de pregătire profesională şi nivelul de competenţă a acestora.

Angajaţii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţa Maramureş sunt foarte supăraţi deoarece nu-şi explică în ce calitate d-nul primar interimar îşi asuma rol de evaluator şi care este nivelul de expertiză a lui în domeniul medical.

Probabil , pentru a câştiga „simpatia” căvnicarilor, primarul aruncă cuvinte grele asupra SJAMM.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Sunteti incompetenti incepand de la guvern pana la voi care nu sunteti in stare sa faceti nimic tipic romanesc.Daca cineva critica acuza.Nu iti trebuie scoala multa sa vezi cat de inbecili sunteti toti si corupti. Am vazut pe propria piele coruptia in romania depaseste orice imaginatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.