Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale  privind  motivul  întârzierii subvenţiilor acordate fermierilor!

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale  privind  motivul  întârzierii subvenţiilor acordate fermierilor!

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș a adresat o solicitare  Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale , având  la bază numeroase sesizări  , privind problemele  pe care le întâmpină și cu care se confruntă fermierii:

“Către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

În atenţia domnului Petre Daea,

Stimate domnule ministru, în prima parte a acestui an, am primit numeroase sesizări cu privire la întârzierea plăţilor subvenţiilor acordate fermierilor prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pentru ultimul an. Suntem la jumătatea lunii februarie, iar plăţile nu s-au efectuat. În acest context, vă rog să precizaţi:

  • care este valoarea plăţilor care mai trebuie efectuate pentru ultimul an, raportat la data de 12 februarie, 2018, la nivel de ţară, defalcat pe fiecare categorie de subvenţie solicitată, pe număr de fermieri şi care este termenul până la care se vor efectua plăţile;
  • care este cauza acestor întârzieri şi cine răspunde pentru ele;
  • care este valoarea plăţilor care mai trebuie efectuate pentru ultimul an, raportat la data de 12 februarie, 2018, la nivelul Judeţului Maramureş, defalcat pe fiecare categorie de subvenţie solicitată, pe număr de fermieri;
  • care este cauza întârzierilor la plata subvenţiilor pentru fermierii maramureşeni şi cine răspunde pentru ele;
  • câţi fermieri din Maramureş au solicitat subvenţii, pentru ultimul an, defalcat pe fiecare tip de subvenţie în parte şi care este cuantumul bănesc aferent fiecărei categorii;
  • câţi fermieri din Maramureş au primit subvenţii, pentru ultimul an, defalcat pe fiecare tip de subvenţie în parte şi care este cuantumul bănesc aferent fiecărei categorii.

Cu respect,

Senator Covaciu Severica”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.