Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministerului Fondurilor Europene  privind  situaţia absorbţiei fondurilor europene pentru judeţul Maramureş!

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministerului Fondurilor Europene  privind  situaţia absorbţiei fondurilor europene pentru judeţul Maramureş!

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș a adresat o solicitare  Ministerului Fondurilor Europene , Rovana Plumb, privind  situaţia absorbţiei fondurilor europene la nivelul  judeţului Maramureş:

 

Stimată Doamnă Ministru,

În calitate de senator de Maramureş, vă solicit să îmi puneţi la dispoziţie următoarele date privind absorbţia fondurilor europene pentru judeţul pe care îl reprezint, din perspectiva proiectelor implementate de instituţiile publice sau în parteneriat cu acestea.

Care este suma totală alocată proiectelor cu finanţare europeană derulate de instituţiile publice din Judeţul Maramureş? Defalcat, pe perioada 2007 – 2013 şi 2014 – 2020.

Care este suma totală alocată proiectelor cu finanţare europeană derulate exclusiv de entităţi private din Judeţul Maramureş? Defalcat, pe perioada 2007 – 2013 şi 2014 – 2020.

Care sunt proiectele depuse de instituţiile publice din Maramureş aprobate spre finanţare, cu precizarea sumelor alocate pentru fiecare, a datei aprobării şi a stadiului de implementare (pentru perioadele 2007 – 2013 şi 2014 – 2020)?

Care sunt proiectele depuse de instituţiile publice din Maramureş pentru a primi finanţare europeană, dar care au fost respinse, cu precizarea sumelor solicitate pentru fiecare, a datei depunerii cererii, a datei respingerii şi a motivului pentru care nu au fost aprobate?

Care sunt proiectele depuse de instituţiile publice din Maramureş pentru obţinerea finanţării europene aflate în curs de evaluare şi care este data până la care cererile vor fi soluţionate, pentru fiecare în parte?

În cazul proiectelor derulate de instituţiile publice în parteneriat cu alte instituţii publice sau private, vă rog să precizaţi care sunt partenerii proiectului.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.