Sex simbolul latino-american JENCARLOS CANELA în premieră la Bucureşti pe 14 martie!

Poster Jencarlos(1)JENCARLOS îmbină cu succes actoria cu o fulminantă carieră muzicală.  Până în prezent, interpretul cu alură de latin lover a lansat trei albume: materialul de debut „Búscame” (2009) a pătruns direct pe poziţia a doua a topurilor latino, iar al doilea album „Un Nuevo Día” (2011) a ajuns pe prima poziţie în doar o săptămână de la lansare. Iar anul acesta, în luna mai a ieşit pe piaţă cel de al treilea album, al artistului cu renume de „latin lover”. Albumul, denumit simplu, „JEN”. Este prima colaborare a solistului cu Universal Music şi cel dintâi material care include şi piese în limba engleză. 

 La doar 26 de ani JENCARLOS are un palmares impresionant: a fost desemnat a fostdesemnatartistulrevelatie la Premiile Lo Nuestro în 2011, Cel mai îndrăgit într-un rol principal, la Premiile Tu Mondo, în 2012 şi 2013, a cucerit distincţia Artist Of The Year în 2013, la Premiile Juventud şi iar piesa „I Love It” i-a adus, în acest an, trofeul Song Of The Summer, tot la Premiile Juventud. A colaborat cu Pitbull, JBalvinsi Jose Feliciano

 În anul 2006 JENCARLOS a fost protagonistul unei campanii publicitare a brandului Ford, pentru care a şi compus şi interpretat tema sonoră. Iar în anul 2012 melodia „Sueña”, o colaborare JENCARLOS cu Emilio Estefan, a servit ca drept lait motiv al transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de vară, ale staţiei TV americane Telemundo.

 Iar în anul 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista „Celor mai influenţi tineri din lume”, un top important care reuneşte 450 de persoane sub 30 de ani, din toată lumea, care au avut performanţe remarcabile în domenii precum educaţia, finanţele, marketing, tehnologie, arte sau sporturi. Lista a fost elaborată de mai mulţi experţi din aceste domenii, iar alături de numele lui JENCARLOS figurează, printre alţii, Adele, Justin Bieber sau creatorul Facebook-ului, Mark Zuckerberg.

19 ianuarie 2015– JENCARLOS CANELA, eroul din telenovela „Pasiune interzisă”, ajunge în premieră în România, pentru un concert incendiar!

Show-ul va avea loc pe 14 martie la Cinema Patria. 14 martie 2015 este data în care fenomenalul JEN va ajunge la Bucureşti şi face inimile să vibreze, cu hituri precum‚,DIME’’ „Búscame”, „Amor quédate”, “Irreparable”, „TuSombra” sau „I Love It”!

 Vino să simţi, să cânţi şi să dansezi latino, la un concert la care temperatura va atinge cote alarmante!

Spectacolul incepe la ora 20.00, iar accesul în sala se face incepand cu ora 19.00!

 Sex simbolul latino-american JENCARLOS CANELA a pătruns în inimile publicului din România prin intermediul rolurilor din telenovele de mare succes difuzate de Acasa TV: “Umbrele trecutului,” „Dona Barbara”, LOLA (Mi Corazon Insiste) şi „Demon şi Înger” iar în prezent JENCARLOS ajunge seară de seară în casele românilor, prin intermediul personajului Bruno din „Pasiune interzisă”, producţie pentru care interpretează şi coloana sonoră.

Bilete concert JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014 se gasesc online pe www.bilete.ro,www.myticket.ro, www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la urmatoarele categorii de preturi:                                                                                             

  • VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS  ( 77 Euro )
  • Categoria I – 250 RON   ( 55 Euro )
  • Categoria II – 150 RON   ( 33 Euro )

Biletele pentru concertul JENCARLOS CANELA se pun in vanzare incepand de luni, 19.01.2015 ora 24:00!!!!!!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.