Sfârşit de săptămână cu multe misiuni pentru jandarmii maramureşeni

jandarmiÎn perioada 15 – 17 mai a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural – artistice, sportive şi religioase, ce se vor desfăşura pe raza judeţului nostru. 

În municipiul Sighetu Marmaţiei în perioada 15 – 18 mai a.c., va avea loc evenimentul organizat de către Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei, intitulat „Întoarcerea la Sighet: Întâlnire între generaţii”, pe timpul căruia jandarmii vor participa pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică.

Sâmbătă 16 mai a.c., în intervalul orar 08.00-18.00, jandarmii vor participa pentru a asigura desfăşurarea în bune condiţii a Expoziţiei Internaţionale de Club – cu câini ciobănesc german, care va avea loc pe terenul Phoenix din municipiul Baia Mare, unde organizatorul a precizat participarea a aproximativ 200 de concurenţi.

În ziua de 16 mai a.c., cu începere de la ora 11.00, va avea loc Campionatul de Raliu Sprint etapa a II-a, care se va desfăşura în municipiul Baia Mare, între intersecţiile străzilor Hortensiei cu Republicii. Ordinea şi siguranţa publică la acest eveniment va fi asigurată de către jandarmi, în cooperare cu celelalte instituţii/structuri cu atribuţii în organizarea măsurilor de ordine şi siguranţă cu ocazia acestei competiţii sportive, respectiv Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Poliţia Municipiului Baia Mare şi Direcţia Poliţiei Locale Baia Mare.

Pentru buna desfăşurare a manifestării şi pentru prevenirea accidentelor, jandarmii maramureşeni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu împiedice acţiunea forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice;
  • să respecte locurile stabilite pentru spectatori;
  • să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului.

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării competiţiilor sportive organizate pentru perioada imediat următoare, astfel:

  • la meciul de handbal masculin ce va avea loc sâmbătă 16 mai a.c., cu începere de la ora 14.00, ce se va disputa între echipele H.C.M. Minaur Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare;
  • la meciul de rugby din data de 16 mai a.c., care va avea loc începând cu ora 13.00, pe Stadionul „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare, între echipele CSM Baia Mare şi Dinamo Bucureşti;
  • la meciul de fotbal dintre echipele ACS FCM Baia Mare şi CSM Sighetu Marmaţiei, care va avea loc sâmbătă 16 mai a.c., cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „Solovan” din municipiul Sighetu Marmaţiei.
  • la Campionatul Naţional de Orientare, care va avea loc în municipiul Baia Mare, în zona Piaţa Libertăţii, în intervalul orar 09.30 – 13.00.

Duminică 17 mai a.c., va avea loc începând cu ora 14.00, în oraşul Borşa, Adunarea Composesorală Borşa, unde organizatorul estimează participarea a aproximativ 1200 de persoane, iar ordinea şi siguranţa publică va fi asigurată de către jandarmi.

 Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi participanţilor la toate manifestările care urmează să aibă loc în acest sfârşit de săptămână, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu ocazia acestor evenimente şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca atât competiţiile sportive cât şi manifestările cultural – artistice şi religioase, să se desfăşoare în condiţii optime.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.