Sfarsit tragic in prima zi de lucru pentru un tanar – FOTO

P1480902Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină astăzi, 24.02., în jurul orei 12.00, la un accident produs pe strada Sub Dura din Baia Mare, unde un tren a lovit un autoturism. Pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale, una de descarcerare și una de lucru cu apă și spumă și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul S.M.U.R.D. Baia Mare.

În urma accidentului a rezultat o victimă, care din păcate a decedat. Militarii au intervenit la descarcerarea trupului neînsuflețit al șoferului rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

ACTUALIZARE: Un tânăr de 23 de ani, din satul Prislop, comuna Boiu Mare, a condus un autoturism din direcţia Sat Săsar către DN 1C. Când a ajuns la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu s-a asigurat suficient, s-a angajat în traversarea căii ferate şi a fost surprins de trenul Regio nr. 4314, care circula pe relaţia Baia Mare – Satu Mare.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat iar autoturismul a fost avariat. Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.