SFÂRŞIT TRAGIC pentru un bărbat la Vişeu de Sus!

accidentDouă dintre evenimentele rutiere care au avut loc în judeţul Maramureş care s-au soldat cu rănirea gravă a unei persoane respectiv decesul alteia. Poliţiştii maramureşeni reamintesc importanţa respectării regulilor de circulaţie pentru a evita producerea de evenimente rutiere soldate cu rănirea participanţilor la trafic.         

Ieri după masă, la ora 17.15, poliţia a fost sesizată că pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 41 de ani, care nu avea nici un act de identitate la el şi care nu a oferit informaţii cu privire la identitatea lui, s-a angajat în traversarea bulevardului în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost surprins şi accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un băimărean în vârstă de 27 de ani.

În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital unde a rămas internată.

Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la evenimentul produs precum şi pentru stabilirea identităţii pietonului.

Câteva ore mai târziu, în Vişeu de Sus a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a decedat.

În jurul orei 19.50, un bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitate, a condus un autoturism pe DN 18. El a surprins şi accidentat mortal un biciclist în vârstă de 48 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi purta îmbrăcăminte fluorescent reflectorizantă.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.