SFÂRŞITUL LUMII din ce în ce mai APROAPE? Alerta unui expert biblic: „ACESTE SEMNE ÎNCEP să se manifeste” 

SFÂRŞITUL LUMII din ce în ce mai APROAPE? Alerta unui expert biblic: „ACESTE SEMNE ÎNCEP să se manifeste”

Lumea ar putea ajunge la un sfârșit exploziv pe 22 ianuarie, potrivit unui preot creștin american care face o predicție apocaliptică despre Blood Moon. Această afirmație surprinzătoare se bazează pe o predicție veche de secole, cunoscută sub numele de profeția Lunii de sânge, titrează Daily Star.

Luna sângeroasă a câștigat statutul de cult datorită unui citat apocaliptic din cartea biblică a lui Joel, care spune: „Soarele se va transforma în întuneric, iar luna în sânge, înainte de a veni ziua cea mare și groaznică a Domnului” Răspândirea știrilor despre sfârșitul zilelor o face pastorul Paul Begley – un predicator evanghelic care crede că sfârșitul este aproape.

Adresându-se armatei sale de credincioși online, pastorul Paul a spus: „Evident, aceste semne apocaliptice din cer indică un eveniment catastrofal la orizont”. „Nu știm când. Dar să vă pregătiți să aveți o Super Lună de Sânge pe 20 și 21 ianuarie, dar nu înseamnă că iadul va fi dezlănțuit imediat pe 22 ianuarie”, spune predicatorul american.
El continuă: „Dar asta nu înseamnă că nu se va întâmpla, bine? Deci, există aceste semne care încep să se manifeste„. Luna sângerie apare atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază perfect, astfel încât luna devine de un roșu intens, sinistru.sursa:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.