Sfarsitul lumii e APROAPE: Septembrie, ultima lună a OMENIRII?

Sfarsitul lumii este „programat” in luna septembrie, sustin specialistii in mai multe domenii, de la astrologie, la fizica pamantului. Mai multe evenimente vor avea loc peste aproximativ doua luni, care vor determina cataclisme uriase!

Cele cinci posibile scenarii ale sfarsitului lumii in luna septembrie au fost prezentate pe larg si la postul BBC, intr-un serial de cinci episoade. Primul eveniment care ar putea determina cataclisme serioase este prabusirea unui metorit sau o cometa in Oceanul Atlantic, care va provoca un tsunami urias. Astronomii cred ca este vorba despre cometa Philae, de patru kilometri diametru, pe care sonda Rosetta a ajuns in 12 noiembrie 2014.

Al doilea motiv de ingrijorare, cel putin pentru America de Nord, este eruptia vulcanului Yelowstone, care prezinta semene serioase de activitate.

Nu in ultimul rand sunt asteptate o serie de noi experimente la acceleratorul de particule de la CERN, oamenii de stiinta temandu-se de o explozie uriasa care ar distruge jumatate din Europa. CERN, Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara, care se afla la granita dintre Elvetia si Franta, este un real pericol pentru omenire, sustin unii cercetatori. Ei au avansat ipoteza conform careia CERN ar fi cauza producerii cutremurului devastator din Nepal.

Luna septembrie este importanta si din punct de vedere spiritual. Un rabin de rang inalt, ultra-ortodox, Chaim Kanyevschi a anuntat poporul evreu, printr-o scrisoare, ca in septembrie 2015, la sfarsitul anului sabatic, sa se pregateasca, pentru ca Messia va reveni pe Pamant.

Si astrologii inclina sa creada ca luna septembrie apartine schimbarilor, pornind de la configuratia planetelor. Astfel, pe data de 23 septembrie 2015, Pamantul va traversa orbita planetei Bennu, care a fost descoperita in 11 septembrie 1999, cu doi ani inaintea tragicelor evenimente din septembrie 2001. Pe aceeasi data, planetele Marte, Jupiter si Venus vor forma un triunghi isoscel in constelatia Leu.

sursa:evz.ro

Loading...
loading...

12 COMENTARII

  1. Nu cred în presupuneri omenesti pentru ca numai Dumnezeu poate sa ia Vieti sau sa dea. Cel mai bine ar fi sa nu se mai posteze asa ceva pentru ca anumite persoane se sperie. Lumea ere panicata si în anul 2000 tot pentru sfârșitul lumii. Asa ca mai bine RUGATI-VA!

  2. Da cred ca venirea domnului nostru Isus este chiar la usa ce frumos sa stii ca vei cu el in ceruri si toate nenorocirile care vor veni peste omenire vor fi groaznice tot ce spun oamenii de stiinta se va implini ei stiu spun in diferite articole iar oamenii se rid si merg mai departe fara Dumnezeu va fi o zi in care drag cititor iti vei aduce aminte .Dumnezeu te iubeste .

  3. sfirsitul nu cred ca vine intr-o zi sau intr-o luna, el vine incet dar sigur,va fi cred un proces lent,si nu ne vom da seama,de ce se intimpla ce se intimpla,vom murii din cauza ca ne dorim prea multe di cauza ca am uitat sa traim fara bunuri materiale,am uitat sa traim ca fiinta vie si naturala,vom distruce tot ce a mai ramas natural,va veni vremea cind nu ne vom mai dorii nimic,ci doar sa traim,dar va fi prea tirziu!natura se va razbuna!

  4. Asta e ca ouale stresate..cum sa spus mai sus..nimeni nu stie..doar dumnezeu…oamenii de stiinta trebuie sa spuna si ei ceva ca altfel ce se intampla cu ei ?

  5. Nimeni nu stie nici ziua nici ceasul.Asa ca trebuie sa ne rugam sa ne caim si sa ne pocaim.Prea multe rele pe pamant .

  6. Lumea este formata din noi toti Sfarsitul lumii este in fiecare zi pentru cei ce au necazuri accidente etc daca nu ti se intampla tie nu inseamna ca nu e sfarsitul pentru multi dintre noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.