Shake de slăbit din 4 ingrediente – Topeşte kilogramele în plus rapid şi sănătos

Kilogramele în plus devin istorie cu un shake de slăbit ce poate fi folosit drept bază pentru un stil de viață sănătos, esenţial pentru a avea un organism puternic și sănătos. Odată ce îl adopți vei observa îmbunătățiri semnificative la calitatea vieții tale. O asemenea conduită energizează organismul, te protejează de diverse afecțiuni și îl curăță de toxinele acumulate.

Toată sănătatea începe de la digestie și crearea unui colon sănătos, care este primul pas către funcționarea corespunzătoare a organismului.”, conform fondatoarei Body Ecology, Donna Gates.

Toate țesuturile din corp, celulele și organele, printre care ficatul, depind de funcționarea corespunzătoare a colonului, care curăță organismul de toxine, dar mediul în care trăim este foarte contaminat și duce la un stil de viață nesănătos, expunerea la stres, înconjurarea de chimicale, toxine și mâncare procesată. Toate acestea îți fac organismul să piardă inutil energie și te fac să te simți din ce în ce mai rău. Așadar, curățarea ocazională a colonului este extrem de benefică și necesară, pentru îndepărtare fecalelor vechi acumulate care reprezintă un teren minunat de înmulţire a bacteriilor, virusurilor și paraziților.

Următorul shake de slăbit funcţionează şi pe post de detoxifiant pentru colon. Acest shake cu papaya va elimina depozitele de toxine din organism și va asigura necesarul de vitamine, minerale și alți nutrienți, deoarece combină beneficiile fructelor de papaya cu scorțișoara și ovăzul.

Vei avea nevoie de: 1/4 cană papaya, 1/2 cană ovăz fără gluten, 1/4 linguriță scorțișoară, 1/2 cană apă sau lapte de migdale, miere (opțional) și tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci toate ingredientele în blender, ca să obții un shake delicios. Acest shake de slăbit se bea în fiecare dimineață pe stomacul gol, pentru a căpăta următoarele beneficii:

  • Energie;
  • Detoxifiere;
  • Accelerarea metabolismului;
  • Glicemie în limite;
  • Tratarea afecțiunilor gastrice;
  • Scăderea colesterolului;
  • Diminuarea riscului de afecțiuni cardiace;
  • Scăderea nivelului de stres;
  • Îmbunătățirea aspectului pielii.

Încearcă acest shake dacă vrei să slăbești rapid și sănătos și dacă vrei să ai o stare de sănătate mai bună.

Sursa: feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.