Și-a amenințat soția cu cuțitul în miezul zilei. Femeia din Sighet a ajuns la spital

La ora 13.22, polițiștii sigheteni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie este agresată fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 56 de ani din municipiu, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că soțul acesteia, un bărbat de 53 de ani a amenințat-o cu un cuțit, motiv pentru care victimei i s-a făcut rău și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

~

La ora 13.26, polițiștii Postului de Poliție Comunal Săpânța au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 35 de ani din comună, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce victima se afla în incinta unui local de pe raza localității, a fost agresată fizic de către soțul său de 37 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.