Și-a înjunghiat concubina. Ce măsuri au luat polițiștii împotriva unui bărbat din Vișeu?

Ieri, 02 martie, în urma probatoriului administrat, polițiștii din Borșa au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportat la vătămare corporală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199, alin. 1, rapaportat la art. 194, alin. 1, lit. e, C.P..

În fapt, în data de 16 februarie a.c., la ora 02.17, polițiștii au fost sesizați de către bărbat, cu privire la faptul că, concubina sa, s-a înjunghiat în picior.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 46 de ani, care a relatat faptul că s-a autovătămat cu un cuțit.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, moment în care a revenit asupra declarațiilor, susținând faptul că, în urma unor neînțelegeri și a consumului de alcool, concubiunul ei este cel care a înjunghiat-o în picior.

În cursul zilei de azi, 03 martie, bărbatul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, cu propunere de luarea măsurii arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.