Sighetean de 18 ani, prins în Suciu de Sus cu 3.250 de pachete de țigări în mașină

tigariÎn urma unor acţiuni organizate pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun de poliţiştii din Suciu de Sus şi c
ei din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos au fost confiscate 3 620 pachete cu ţigări de contrabandă.  

Vineri, 20 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Suciu de Sus au întreprins activităţi specifice pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care comit infracţiuni de contrabandă. Astfel, în jurul orei 20.30, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DJ 171 A, pe raza localităţii. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism 3.250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană pentru care şoferul, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Sighetu Marmaţiei, nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.