Sighetu Marmației:Activităţi infracţionale împiedicate de oameni cu spirit civic

Activităţi infracţionale împiedicate de oameni cu spirit civic

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.30, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sighetu Marmației că a surprins o persoană care forţa portiera unui autoturism. Bărbatul, de 50 de ani, a reuşit să-l reţină pe tânărul care a încercat să forţeze portiera până la sosirea echipajului de poliţie.

Verificările poliţiştilor au condus la identificarea persoanei – un tânăr de 26 de ani, din Tisa, care a pătruns în curtea în care se afla autoturismul pe poarta neasigurată. De la faţa locului nu s-a observat lipsa unor bunuri.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

 

Ieri, 10 noiembrie, o femeie a sesizat Poliţia municipiului Baia Mare despre faptul că într-un centru comercial din municipiu a fost reţinut un bărbat necunoscut, care a sustras un telefon mobil de pe un stand. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, telefonul în valoare de aproximativ 3 000 de lei a fost restituit părţii vătămate, iar tânărul de 19 ani, care l-a sustras, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Poliţiştii mulţumesc persoanelor care s-au implicat şi ale căror gesturi pot fi considerate exemple pentru întreaga comunitate şi încurajează cetăţenii să ia atitudine ori de câte ori constată o ilegalitate, sesizând poliţia prin apelul de urgenţă 112!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.