Siguranţa tuturor participanţilor la trafic, principalul obiectiv al politistilor maramureseni

Pentru a ajunge în siguranţă acolo unde vă doriţi, pentru a nu fi puşi în situaţia de a vă anunţa rudele cu privire la anumite evenimente neplăcute, poliţiştii rutieri sunt în permanenţă pe arterele de circulaţie de pe raza judeţului.

Obiectivul tuturor acţiunilor pe care le desfăşoară este siguranţa tuturor participanţilor la trafic. Întrucât conducerea fără permis, sub influenţa alcoolului sau cu viteză excesivă sunt cele mai riscante variante, poliţiştii au acţionat pentru identificarea persoanelor care comit astfel de fapte, înainte ca acestea să producă accidente rutiere.

Implicaţi în ceea ce înseamnă prevenire, informare şi combatere a cauzelor generatoare de accidente, poliţiştii au desfăşurat acţiuni pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Borşa şi Vişeu de Sus. În două zile, 17 şi 18 iulie, au fost aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 16 000 de lei.

Ca măsură complementară au fost reţinute şase permise de conducere, cinci dintre acestea pentru depăşire neregulamentară, şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au depistat patru persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: trei conduceau autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice şi una conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.