Simpozionul Județean ”Artterapia – limbajul universal al copilăriei” de la Vișeu de Sus            

Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă Vişeu de Sus, în parteneriat cu Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vişeu de Sus, organizează Simpozionul Județean ”Artterapia – limbajul universal al copilăriei”,  ediția a V-a – 6 decembrie 2017.

Simpozionul promovează cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial, liceal şi special și schimbul de bune practici în domeniu. Se adresează preşcolarilor şi elevilor din învăţământul special şi învăţământul de masă, cadrelor didactice din învăţământ și este organizat astfel:

  1. Expoziție de lucrări – arte plastice și decorative, cu tema ”Iarna”

În colţul din dreapta jos, se vor scrie, pe etichetă, cu majuscule: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa/grupa, şcoala/grădiniţa/liceul, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, localitatea. Lucrările trimise rămân în proprietatea organizatorului.

II: Ateliere:

Atelier I- arte plastice:  pictură, desen, grafică;

Atelier II-arte decorative: textile, ţesături, cusături, bijuterii manuale ţesute;

Atelier III-arte vizual- auditive, meloterapie, artă dramatică

III: Aspecte teoretice și exemple de bună practică – referate, lucrări realizate în Power Point prezentate de cadrele didactice. Prezentarea fiecărei lucrări nu va depăşi 10 minute.

Fiecare participant la simpozion va trimite lucrările, fişa de înscriere, acordul de parteneriat semnat şi  ştampilat, în dublu exemplar, un plic A4 timbrat (fără taxă de înscriere) pe adresa: Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Vişeu de Sus,  str.22 Decembrie nr.30,Vişeu de Sus, Maramureş,  cu specificația : Pentru Simpozionul ”Artterapia – limbajul universal al copilăriei”.

Înscrierile se pot face până în data de 29 noiembrie 2017, data poştei, sau pe mail: kolozsvari_angela@yahoo.com, până luni, 4 decembrie.

Fiecare elev/profesor îndrumător va primi diplomă de participare.

În cadrul simpozionului se lansează campania ”Donează o carte de Moș Crăciun”. Astfel, copiii și cadrele didactice care trimit lucrări sau participă la ateliere sunt invitați să doneze minimum o carte (de colorat, de povești, cărți educative, povești și jocuri educative în format electronic, cărți de specialitate în domeniul educației speciale). Scopul acestei campanii este îmbogățirea fondului de carte al bibliotecii CSEI Vișeu de Sus cu volume actuale, educative, de care să beneficieze copiii cu cerințe educaționale speciale.

Contact: Angela Kolozsvari, nr.telefon:0740085073,e-mail: kolozsvari_angela@yahoo.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.